Gotujesz dla rodziny, gdzie każdy ma różne preferencje żywieniowe i nie wiesz, jak to wszystko ze sobą pogodzić? Książka "Mniej mięsa. Jak zostać fleksitarianinem, by pomóc sobie i planecie" jest dokładnie tym, czego szukasz!
Nowa książka kucharska Sylwii Majcher stworzona jest z myślą o przygotowywaniu zróżnicowanych posiłków dla rodziny lub grupy osób z okazji urodzin, przyjęć czy nawet świąt. Autorka pomoże również w szczegółowym opracowaniu i zaplanowaniu posiłków na śniadania, obiady i kolacje. Wszystko to w duchu zero waste, co staje się coraz popularniejszym ruchem. Pomaga w ograniczeniu produkcji i marnotrawstwa żywności oraz opakowań, co sprowadza się do poprawy kondycji Ziemi.
Głównym celem tej książki jest stworzenie posiłków w ten sposób, aby składały się w znacznej mierze z łatwo dostępnych zamienników. Dzięki temu sposobowi można skutecznie korzystać z wielu produktów, które nie muszą się zmarnować. Z tak przygotowanych posiłków łatwo również wyeliminować produkty zwierzęce. Z książki "Mniej mięsa" skorzystają wegetarianie, weganie, a także osoby, które nie stronią od mięsa.
Liczba stron | 240 |
Oprawa | Miękka |
Podst. kod kreskowy | 9788328078567 |
Wymiary | 19x24 cm |
Mniej mięsa
- Liczba stron: 240
- Oprawa: Miękka
- Wymiary: 19x24 cm
-
49,90 zł 24,99 zł